Nieuwsbrief seizoen 2021 -2022

Beste speler, Beste ouders,

Wij willen jullie via deze nieuwsbrief informeren over het seizoen 2021 – 2022. Hopelijk mogen we na 2 Coronaseizoenen eindelijk een normaal voetbalseizoen verwachten. Het bestuur, de jeugdcel en de vele vrijwilligers hebben er alleszins een goed oog op dat het deze keer zal lukken.

De laatste maanden is er hard gewerkt aan de infrastructuur van de club. Wij geven graag een kleine opsomming van de werken die uitgevoerd werden.

– kantine werd vernieuwd met een compleet nieuwe toog, elektriciteit is vernieuwd

– alle kleedkamers werd geschilderd en gepoetst, in september worden de douches nog betegeld

– terrein 2 werd volledig heraangelegd

– pompen en leidingen voor het besproeien van de pleinen werden vernieuwd

– aankoop van een derde sproeiwagen

– ballenkot en materiaalkot werden volledig schoongemaakt

Er komt een beeldscherm aan de hoofdingang waarop elke week op zaterdag de planning van de jeugdwedstrijden, de terreinen en de kleedkamers zullen worden getoond.

De ingang voor de trainingen op maandag en woensdag zal via de poort aan de sporthal gebeuren. Op dinsdag en donderdag is de hoofdingang open. Jullie fietsen kunnen jullie op maandag en woensdag aan de sporthal stallen. De andere dagen in de fietsenberging aan de zijkant.

We hebben de openingsuren van de kantine uitgebreid. Vanaf volgende week is de kantine ook open op dinsdag. Dinsdag en donderdag vanaf 20 uur, vrijdag vanaf 17u30 en zaterdag vanaf 9 uur.

Nieuw is ook dat we een jetonautomaat hebben aangeschaft. Deze zal operationeel zijn tegen het begin van de competitie. De drankkaarten blijven bestaan. De automaat wisselt in 2 jetons; een blauwe aan 2 eur en een rode aan 0,50 eur.

De trainingen voor de seniors zijn reeds aangevat. Deze voor jeugd starten in de week van 26/07. De info wordt per jeugdreeks door hun trainers doorgegeven. Er zijn verschillende voorbereidingswedstrijden voor de seniors. U kan deze terugvinden op onze facebookpagina.

Tot slot wil ik jullie zeker aanmoedigen om een kijkje te nemen op onze website https://fchsinaai.be/ U vindt daar de nieuwste update en ook de infobrochure jeugd waar alle informatie over de jeugd terug te vinden is.

Het bestuur en de jeugdcel hopen dat we jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie altijd ons contacteren. De contactgegevens vinden jullie terug op de website.

Wij wensen jullie alvast een tof sportief seizoen op KFC Herleving Sinaai.

Met sportieve groeten,

Bestuur KFC Herleving Sinaai