OPROEP: KFCH Sinaai social media challenge – doen jullie mee?

Beste spelers,
beste ouders,

Graag geven we jullie nog wat verduidelijking bij de eerste social media challenge van KFCH Sinaai. Vorige week stuurden we jullie allemaal een mailtje rond dit onderwerp en een aantal spelers/ouders ging hiermee al aan de slag. Hieronder volgt een iets concretere uitleg ivm de aanpak van de challenge.

1. Waarom lanceren we deze challenge?
Uiteraard heeft Covid-19 ons land en onze club nog altijd in zijn greep. Jammer genoeg moeten vele jonge voetballers thuis blijven en kunnen ze hun club, vrienden en trainers niet zien. Hoewel we op de club trainingen blijven aanbieden voor de leeftijden waarvoor we dat mogen, zien we mekaar dus al enige tijd niet meer.
We hopen met deze challenge(s) een positief alternatief aan te bieden aan de leden die nu niet tot op de club kunnen komen en hopen zo de verbondenheid met en binnen onze vereniging te verhogen.

2. Wat houdt de challenge in en hoe pak ik dat aan?

STAP1: Maak een video waarin je je beste of grappigste voetbalskills bovenhaalt. Dat kan je perfect met je smartphone doen. Probeer hierbij met volgende regels rekening te houden:

• Houd je GSM verticaal bij het filmen.
• De bal komt van de rechterkant het beeld binnen en verlaat het beeld aan de linkerkant (van rechts naar links vanuit het standpunt van de persoon die filmt). Om dit te verduidelijken maakten we met de jeugdcel alvast een voorbeeldfilmpje. Bekijk het even als je inspiratie wil opdoen via deze link.

STAP2: Deel de challenge op social media (facebook of instagram).
• INSTAGRAM:
o Volg kfchsinaai op instagram.
o Post je filmpje op je verhaal of profiel.
o Tag kfchsinaai zodat wij het ook op onze pagina kunnen delen!
• FACEBOOK:
o Volg Kfch Sinaai op facebook.
o Post je filmpje op je verhaal of profiel.
o Tag Kfch Sinaai zodat wij het ook op onze pagina kunnen delen!

STAP3: Heb je geen social media of zeg je “daar doe ik niet aan mee!”, geen probleem! Stuur je video door via whatsapp naar 0477/37.02.86 als je deel wil uitmaken van de grote voetbalketting die we met jullie filmpjes zullen maken. Doe dit sowieso als je deel wilt uitmaken van de voetbalketting!

Wij zullen ook aan onze trainers vragen om dit initiatief nog eens in de schijnwerpers te zetten. Hopelijk zien we de komende dagen verschillende video’s binnen komen met de strafste en zotste voetbalskills.

Ter inspiratie nog een aantal links naar soortgelijke initiatieven:
• https://www.youtube.com/watch?v=5Eo23lfwrg8
• https://www.youtube.com/watch?v=V2Yaxzh7nqU

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen, dan kan je:
• Reageren op deze mail OF
• Bellen naar 0477/37.02.86 OF
• Iemand van de evenementencel (Elke Smet of Larissa Ysewyn) of jeugdcel (Jurgen Vissers of Vincent Deckers) aanspreken.

Blijf in tussentijd veilig en gezond en Joga Bonito!

Met vriendelijke groeten,

KFC Herleving Sinaai