WEGENWERKEN SPORTTERREINEN (Ter Beke) K.F.C.H.SINAAI.

RIOLERINGSWERKEN DORPSKERN SINAAI: STAND VAN ZAKEN EN AANGEPASTE PLANNING

De rioleringswerken in de dorpskern van Sinaai vorderen goed. Graag geven wij u hierbij een stand van zaken en de aangepaste planning, die met de aannemer werd vastgelegd.

Het herleggen van de kasseien op de rijbaan van de Dries, tussen Sinaaidorp en de Hulstbaan, gaat van start op dinsdag 1 augustus 2017 . Op die dag beginnen ook de rioleringswerken in de Hulstbaan, vanaf de Dries richting Wijnveld.

Op de Dries blijven de voetpaden en parkings ongewijzigd. Alle handelszaken blijven op die manier toegankelijk. De aannemer zal vermoedelijk een 4 à 5 weken nodig hebben voor de uitbraak en de heraanleg van de kasseien. Hierna moet de voegmortel nog enkele weken uitharden. Voetgangers en fietsers kunnen op dat moment wel al de rijbaan gebruiken, maar voertuigen nog niet. Op die manier proberen wij er voor te zorgen dat de horecazaken vlot bereikbaar zijn voor voetgangers en fietsers tijdens de evenementen, die eind augustus en begin september gepland zijn op de Dries.

De nieuwe planning voor de Vleeshouwersstraat loopt van 25 september 2017 tot 10 november 2017 en de planning voor de zone rond de school, VOETBAL K.F.C.H.SINAAI en de sporthal loopt van 14 november 2017 tot 14 december 2017. Op de toegangsweg tot de sporthal zelf zal er gewerkt worden in de maand juli 2017.

Wij verontschuldigen ons voor de hinder en brengen u zeker op de hoogte, mocht de planning nog worden bijgestuurd.

Betrokken straten:
Sinaaidorp, Dries, Hulstbaan, Zakstraat, Neerstraat, Vleeshouwersstraat